FLOYD
Mă numesc <strong>Floyd</strong>, m-am născut la <strong>Canisa Kris </strong>din<strong> Bucureşti </strong>la<strong> 14 iunie 2010</strong>. Sunt un drăgălaş, îmi place să mă joc şi să mă plimb în Cişmigiu, pap tot, ba chiar mai cer supliment, îmi place să dorm sub masa de lucru a lui tata, cu capul lipit de subwooferul din care curge rock progresiv, îmi place să mă dau viteaz în faţa câinilor mai mari (numai dacă sunt ţinuţi în lesă de stăpânii lor) şi devin o fiară când văd o pisică.

Mă numesc Floyd, m-am născut la Canisa Kris din Bucureşti la 14 iunie 2010. Sunt un drăgălaş, îmi place să mă joc şi să mă plimb în Cişmigiu, pap tot, ba chiar mai cer supliment, îmi place să dorm sub masa de lucru a lui tata, cu capul lipit de subwooferul din care curge rock progresiv, îmi place să mă dau viteaz în faţa câinilor mai mari (numai dacă sunt ţinuţi în lesă de stăpânii lor) şi devin o fiară când văd o pisică.

Sunt membru fondator al paginii Westie-România de pe Facebook, împreună cu prietenul meu Jimmy şi, ca şi el, caut o fetiţă frumoasă şi cuminte cu care să facem nişte puiuţi minunaţi.

Vă invit pe acest site să ne cunoaştem mai bine şi să schimbăm idei despre rasa noastră.

Floyd_2
Anul trecut, după tunsoarea de primăvară
DSC03909
Cu prima mea pereche de jeanşi

Îmi place zăpada
Îmi place zăpada