Club Westie Romania

In sfarsit, s-a intamplat… Intalnirea Nationala West Highland White Terrier, la care au participat 43 de membri.

Pana si soarele s-a decis sa tina cu noi si sa ne ofere un ragaz pentru socializare si, mai ales, joaca in incinta Ringstar Club Dresaj Canin, caruia ii multumim pentru gazduire si amabilitate. Dupa prezentarea sesiunii de “agility”, a venit randul westilicilor sa isi demonstreze talentele, e drept ca pe un traseu mai simplu decat cel parcus de profesionistii clubului RingStar. Pufii albi s-au descurcat de minune, fiecare fiind rasplatit de Royal Canin Romania cu cadouri pe cinste. Multumim Royal Canin si pentru fotografiile oferite cu prilejul acestei intalniri!

Pe parcursul intregii zile, reprezentantii Petville au suprins instatanee cu participantii si au oferit fundite scottish pentru un look cat mai apropiat de originea noastra! Le multumim si lor pentru surpriza!

Portretele au fost realizate cu profesionism de Pet Star Foto! Multumim pentru cele mai expresive portrete ale nazdravanilor/nazdravanelor!

Odata cu intalnirea nationala, clubul westie a trecut si pragul de 100 de inscrisi! Deci am putea spune ca este o dubla sarbatoare!

Va asteptam in numar cat mai mare la viitoarele noastre intruniri!

Club Westie Romania
Club Westie Romania