Se recomanda pentru catei de la 3 la 7 saptamani si femele la sfarstiul perioadei de gestatie si lactatie.

Realizeaza o trecere usoara de la alimentatia pe baza de lapte la una bazata pe hrana solida

Dimensiunea, duritatea si forma crochetelor au fost special concepute pentru a ajuta cateii in trecerea lor de la o alimentatie bazata pe lapte la hrana solida. Atunci cand sunt umezite cu apa calda (50°C) crochetele se inmoaie rapid.

Energie concentrata, satisface nevoile energetice ridicate ale femelei gestante si ale cateilor in crestere, fara a supraincarca stomacul
Continut caloric ridicat (4260 kcal/kg).

Palatabilitate sporita, satisface apetitul celor mai pretentiosi catei datorita texturii speciale, formei si marimii adaptate a crochetei. Contine nutrimente si arome naturale selectionate. Pastrare in stare perfecta a gustului.

Asigura siguranta digestiva avand continut redus de amidon, Fructo-Oligo-Zaharide, pulpa de sfecla, Mangan-Oligo-Zaharide, EPA-DHA, minerale insolubile.

Ingrediente: orez, carne deshidratata de pasare, grasimi animale, izolat din proteine vegetale, porumb, pulpa de sfecla, proteine animale hidrolizate, proteine animale, minerale, ulei de peste, ulei de soia, Fructo-Oligo-Zaharide, L-lizina, extract hidrolizat din drojdii (bogat in Manan-Oligo-Zaharide), pudra de ou, taurina, extract de galbenele (bogat in luteina), DL-metionina, L-carnitina.