Sfatul nostru este să cumpărați cățeluși direct de la un crescător, nu de la intermediari, pet-shopuri, samsari! Astfel, puteți să verificați în ce condiții trăiesc părinții cățelușului, puteți să țineți legătura cu crescătorul care cunoaște foarte bine rasa, problemele care pot apărea şi soluţia acestor probleme. Pentru un cățeluș, primele 7-8 săptămâni sunt similare primilor 7 ani de viaţă a oamenilor!

NU SUNTEM FIRMĂ!  NU SUNTEM PET-SHOP! NU VINDEM PENTRU INTERMEDIARI!

Noi creştem si vindem cățeluși din rasa West Highland White Terrier (Westie), nu ne ocupam cu importul si vânzarea lor, nu suntem samsari!
De aceea, nu vindem cățeluși pe tot timpul anului, motiv pentru care trebuie să aşteptaţi şi să faceţi o rezervare. Vă înțelegem că  săptămâna asta este ziua copilului, dar achiziționarea unui cățeluş de la un crescător responsabil  nu se face DE OBICEI chiar așa de repede. Va fi membrul familiei în următorii 10-15 ani, aşa că trebuie să decideți cu responsabilitate.

Am luat la cunoștință ce acte de cruzime fac unii pentru profit, înmulțind căţeii cu incompetență, în condiții inacceptabile. Nu vrem să fim la fel! Câinele ieftin va deveni cel mai scump.

Nu vindem cățeluși bolnavi pentru că nu vrem să stricăm renumele canisei  “Sissi” construita cu mult suflet, timp de multi ani și cu multă muncă, responsabilitate și persistență. Este o canisă visată în copilărie si materializată de către un inginer şi un medic, proprietarii acesteia.

Ca în orice domeniu, concurenţa e foarte strânsă, dar credem în munca noastră cinstită și în cățelușii noștri de calitate, de care putem să fim mândri!
Totdeauna oferim cățeluși sănătoși, socializați, curați, cu primul vaccin real, nu numai tipărit în carnet! :)şi deparazitaţi. Mai nou, pentru fiecare cățeluș oferim microchip și pașaport.

Puteți să vizitați oricând canisa, să vedeți în ce dondiții trăiesc părinții si posibilul nou membru al familiei Dvs! Nu asigurăm transportul, ocazional putem să dăm un sprijin și, dacă timpul ne perimite, putem să ne întâlnim într-un loc stabilit de comun acord. Cățelușii sunt totdeauna predaţi personal, împreună cu sfaturile noastre, iar dacă aveți întrebări puteți să ne găsiți pe telefon/e-mail/Facebook oricând.

Când am achiziţionat primul căţelus Westie (in 2005 din Slovacia) – un mascul pe care l-am numit BANDI, el a devenit pentru mine si familia mea un mic centru al universului, petrecând clipe deosebite impreuna cu el. Treptat, în familia noastră si-au facut loc si alte exemplare de Westie cum ar fi LILU, DAISY, PANNI, CUKY, CINDY si masculul ROCKY care in scurt timp au devenit sufletele noastre.

Avem o grijă deosebită de ei, sunt îngrijiţi şi iubiţi cu adevărat, sunt “copiii” nostri.
Dorim să vă împărtăşim acest sentiment prin ei.
Mulţumim pentru vizită. Mulţumim că ne contactaţi.
Mulţumim că sunteţi iubitori ai rasei Westie!

Cu prietenie,
Gabi si Denis

Canisa Sissi
Meresti, HR

Website: www.westiesissi.com
Facebook: www.facebook.com/sissiwestiebolognese
Email: sissi.kennel@yahoo.com
Telefon: 0745171452