Termeni si conditii

Club Westie Romania s-a infiintat din dorinta de a crea o comunitate a iubitorilor acestei rase. Sunt acceptati in Club toti cateii de rasa West Highland White Terrier indiferent daca prezinta sau nu Pedigree. Scopul acestui club este acela de a impartasi impresii legate de cresterea, educarea cateilor apartinand acestei rase. Utilizarea website-ului club-westie.com cat si a forumului Club Westie forum.club-westie.com reprezinta un acord implicit din partea dumneavoastra cu documentul in cauza.

Monitorizarea discutiilor de pe site, forum cat si cele de pe facebook facebook.com/WestieRomania este realizata de catre moderator/administrator, insa orice utilizator care considera ca exista abateri de la regulament ( abateri ce pot scapat administratorului/moderatorilor ) este rugat sa trimita un mail catre cei mai sus amintiti cu sesizarea in cauza.

Orice abatere de la terminii de utilizare poate atrage primirea avertismentelor sau chiar restrictionarea accesului pe perioada nedeterminata.
Pot exista situatii neprevazute in regulametul de fata, insa masurile ce se vor aplica vor viza intodeauna bunul simt si buna desfasurare a lucrurilor.

1. Reguli generale
1.1 Completarea profilului este necesara pentru inscrierea in club a catelului. Toate campurile din formularul de inscriere sunt obligatorii. Necompletarea lor va duce la nevalidarea formularului de inscriere.
1.2 In campul destinat “Descrierii” va rugam sa scrieti un mesaj cat mai detaliat al catelului. Nu se vor accepta descrieri scurte de genul “ Salut!” sau “Eu sunt… “
1.3 Pozele fiecarui membru vor intra in posesia Club Westie cu drepturi depline
1.4 Se accepta o singura modificare pe an a contului unui membru ( descriere / poze )
1.5 Dupa publicare, stergerea sau modificarea unui profil se poate face numai cu acordul moderatorilor

2. Reguli de postare ( forum / facebook )
2.1 Este interzisa reclama, promovarea de produse, servicii fara acordul unui moderatorilor sau al administratorului
2.2 Este interzisa postarea de anunturi de vazare catei sau produse in pagina de facebook
2.3 In semnaturi sau avatare este interzisa folosirea textelor sau imaginilor cu tenta de reclama/publicitate.
2.4 Nu sunt acceptate injuraturi si/sau atitudini ofensatoare
2.5 Inainte de deschiderea unui topic nou, asigurati-va ca acesta nu este deschis deja pentru a evita duplicatele
2.6 Atacurile la persoana, mesajele sau imaginile ce contin expresii vulgare, defaimatoare sau ironii de prost gust vor fi sterse fara preaviz, iar userul va fi sanctionat cu interzicerea accesului pe forum/facebook pe perioada limitata/nelimitata, decizia ramanand la latitudinea administratorului Club Westie Romania

In momentul inregistrarii se considera ca ati luat la cunostiinta prezentul regulament si ca sunteti de accord cu cele scrise mai sus. De asemenea, daca la momentul inscrierii regulamentul nu a fost publicat, activitatea dumneavoastra de la momentul publicarii se va supune acestor termeni si conditii.