Terry
Ma numesc Terry si m-am nascut pe 01.09.2010 Am ajuns in casa stapanilor mei 2 luni mai tarziu, unde am crescut alaturi de o pisica, care din pacate acum nu mai este. Poate tocmai de aceea caut mereu prietenia pisicilor, desi uneori ele se supara pe mine si-mi mai trag cate o gheruta peste nas. Cel mai mult imi place la tara, unde am multi prieteni, un catel si 2 pisici. Alerg cu placere in toata curtea si o pazesc de “motanul cel rau” care le ataca pe prietenele mele, pisicutele din curte.

Ma numesc Terry si m-am nascut pe 01.09.2010

Am ajuns in casa stapanilor mei 2 luni mai tarziu, unde am crescut alaturi de o pisica, care din pacate acum nu mai este. Poate tocmai de aceea caut mereu prietenia pisicilor, desi uneori ele se supara pe mine si-mi mai trag cate o gheruta peste nas. Cel mai mult imi place la tara, unde am multi prieteni, un catel si 2 pisici. Alerg cu placere in toata curtea si o pazesc de “motanul cel rau” care le ataca pe prietenele mele, pisicutele din curte.

Sunt un catel rasfatat si toata lumea ma iubeste, mai ales mami care si-a dorit mereu un catel westie.
Imi doresc tare mult sa cunosc o fetita si din cauza asta uneori sunt foarte suparat. Cateodata ma plimb in parcul IOR dar si acolo m-am intalnit doar cu baietei.

Poate fac o plimbare la Brasov. Am auzit ca ar fi o fetitza acolo. De la mine de la tara chiar nu am mult de mers.

Terry
Terry
Terry
Terry
Terry
Terry
TERRY
TERRY
Terry
Terry