Voivodina Westie Kennel

Canisa Voivodina Westie Kennel din Bucuresti este membra in Asociatia Chinologica Romania (ACHR) si este acreditata de Federatia Chinologica Internationala (FCI)

Cainii nostrii provin din canise recunoscute in lume, cu traditie si rezultate de exceptie. Liniile de sange sunt pentru prima data in Romania si anume ALBORADA (Spania) si The Dashing Devil’s (Olanda), unele dintre cele mai mari si mai prestigioase canise la nivel mondial.

Parintii puilor nostri sunt strict alesi, cu o stare de sanatate si aspect exterior impecabil dar si un temperament de westie.

Aducerea in familie a unui prieten pentru urmatorii aproximativ 15 ani este un lucru responsabil ceea ce ar trebui sa va faca sa va ganditi de doua ori inainte de a cumpara de oriunde si oricum un pui de caine – de exemplu petshopurile, samsarii, diverse canise care cresc zeci de rase de caini si care nu pot oferi siguranta unui exemplar sanatos si stabil psihic. Foarte multi confunda carnetul de sanatate si pasaportul cu pedigree-ul, care dovedeste linia genetica a cainelui.

Voivodina Westie Kennel
Crina si Bogdan Herghelegiu
Bucuresti, Romania

Website: Voivodina Westie Kennel
Facebook: www.facebook.com/pages/Voivodina-Westie-Kennel/239709912772795
Email: bogdancrina@yahoo.com
Telefon: 0744707991